Για όλες αυτές τις στιγμές που αναπολούμε την κουζίνα της μαμάς και της γιαγιάς, που δεν έχουμε χρόνο ή διάθεση να μαγειρέψουμε και που θα δίναμε όλα μας τα υπάρχοντα για μια μερίδα μουσακά, οι παρακάτω διευθύνσεις είναι εδώ για μας. Κι ευτυχώς, είναι το next best thing μετά το σπιτικό φαγητό και σε γεύση και σε τιμή.
Για όλες αυτές τις στιγμές που αναπολούμε την κουζίνα της μαμάς και της γιαγιάς, που δεν έχουμε χρόνο ή διάθεση να μαγειρέψουμε και που θα δίναμε όλα μας τα υπάρχοντα για μια μερίδα μουσακά, οι παρακάτω διευθύνσεις είναι εδώ για μας. Κι ευτυχώς, είναι το next best thing μετά το σπιτικό φαγητό και σε γεύση και σε τιμή.
Κίτσουλας, Χαλάνδρι
Από την ονομασία του κιόλας μπορεί κανείς να καταλάβει ότι μιλάμε για παράδοση στο φουλ που «κρατά» από το 1946, όπου σε μια περιοχή με άπειρες επιλογές για φαγητό, έχει καταφέρει να αποτελέσει στέκι ελληνικής κουζίνας και μαγειρευτών. Από αρνάκι φούρνου, μέχρι κοκκινιστό με πατάτες τηγανητές και από μουσακά μέχρι χοιρινό σέλινο, ό,τι τραβάει η όρεξή σας θα το βρείτε στα πιάτα του, καμωμένο με πολλή αγάπη, πολύ κοντά στη μαμαδίσια βερσιόν. Info: Φιλικής Εταιρείας 25, Χαλάνδρι, 2106814798.