Έχουμε συνηθίσει να πίνουμε πορτοκαλάδες, ίσως και λεμονάδες. Μήπως, όμως, πρέπει να στραφούμε σε πιο πράσινους χυμούς;
Έχουμε συνηθίσει να πίνουμε πορτοκαλάδες, ίσως και λεμονάδες. Μήπως, όμως, πρέπει να στραφούμε σε πιο πράσινους χυμούς;
Μαρούλι
Όσο παράξενος κι αν σας φαίνεται ο χυμός ενός μαρουλιού, σκεφτείτε ότι είναι πλούσιο σε χλωροφύλλη, καταπολεμώντας την αναιμία και αυξάνοντας την ενέργεια του οργανισμού. Προτιμήστε το βιολογικό και δοκιμάστε να το χτυπήσετε στο μπλέντερ.