Πολιτική
Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2008 13:45

Π. Τατούλης: «Σάπιο σύστημα εξουσίας»

Λίαν επικριτικός κατά της κυβέρνησης εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αρκαδίας Πέτρος Τατούλης σε συνέντευξή του στο ρ/σ Alpha 989, καταλογίζοντάς της πως δεν έχει υιοθετήσει ένα «συγκεκριμένο και συγκροτημένο σχέδιο» για να αντιμετωπίσει τις εντάσεις των τελευταίων ημερών.«Είμαι αποστασιοποιημένος από το σάπιο σύστημα εξουσίας».

Λίαν επικριτικός κατά της κυβέρνησης εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αρκαδίας Πέτρος Τατούλης σε συνέντευξή του στο ρ/σ Alpha 989, καταλογίζοντάς της πως δεν έχει υιοθετήσει ένα «συγκεκριμένο και συγκροτημένο σχέδιο» για να αντιμετωπίσει τις εντάσεις των τελευταίων ημερών.

Έκανε επίσης λόγο για «αστυνομικές αρχές που δημιουργούν προβλήματα, που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους στόχους για τους οποίους έχουν θεσμοθετηθεί».

«Ανήκω στο χώρο της ΝΔ και της κεντροδεξιάς αλλά είμαι αποστασιοποιημένος από το σάπιο σύστημα εξουσίας. Οι πολίτες θεωρούν ότι το κράτος μας είναι σε μια λογική διάλυσης, οι πολίτες πιστεύουν ότι το σύστημα είναι σάπιο, η διαφθορά είναι αυτή που ταλανίζει τον τόπο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο κ. Τατούλης υπογράμμισε πως «δυστυχώς αυτός ο πρωθυπουργός και αυτή η κυβέρνηση παραδίδουν την εξουσία στο ΠΑΣΟΚ».