Πολιτική
Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2008 16:03

Γ. Καρατζαφέρης: Πανικόβλητη η κυβέρνηση

Πανικόβλητη χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, τη στάση της κυβέρνησης στο θέμα των επεισοδίων. Όπως είπε, οι νέοι έχουν αθωότητα την οποία εκμεταλλεύονται πράκτορες, προβοκάτορες και παράσιτα, ενώ δεν απέκλεισε να υπήρχαν προβοκάτσιες από μη ελεγχόμενες δυνάμεις της κρατικής εξουσίας.

Πανικόβλητη χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, τη στάση της κυβέρνησης στο θέμα των επεισοδίων που συγκλόνισαν την Αθήνα και άλλες πόλεις της χώρας.

Ο πρωθυπουργός -είπε ο κ. Καρατζαφέρης- συμπεριφέρθηκε ως να είχε πυροβολήσει ο ίδιος τον μικρό Αλέξη και έκανε λάθος να διαμηνύσει τα περί «αμυντικής» διάταξης της αστυνομίας, κάτι που εκμεταλλεύθηκαν άριστα οι κουκουλοφόροι.

Παράλληλα, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, ενώ εκτίμησε ότι υπάρχει αδυναμία επανασυγκρότησης της κοινωνίας.

«Έχουμε ένα 15χρονο νεκρό, από βολή αστυνομικού, έναν αστυνομικό σε ρόλο ράμπο, νέους να διαδηλώνουν για μια κατάσταση ετών, να έχουν επηρεαστεί από τη δική μας συμπεριφορά και τη διαχρονική διαφθορά και εμείς παριστάνουμε ότι δεν ακούμε τις κραυγές, επειδή δεν έχουμε αξιόπιστες απαντήσεις», παρατήρησε ο κ. Καρατζαφέρης.

Είδαμε -πρόσθεσε- μία άναρχη χώρα να διασύρεται διεθνώς από τα ΜΜΕ του εξωτερικού, τα οποία μιλούν με μελανά χρώματα για την Ελλάδα.

Προβοκάτορες κουκουλοφόροι

Οι νέοι έχουν αθωότητα την οποία εκμεταλλεύονται πράκτορες, προβοκάτορες και παράσιτα, υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. και πρόσθεσε ότι όπως το 1973 ο Ιωαννίδης εκμεταλλεύτηκε την εξέγερση των παιδιών του Πολυτεχνείου για να έρθει στα πράγματα, έτσι και τώρα κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αθωότητα και την ορμή των νέων παιδιών.

Οπως είπε, υπήρξαν και προβοκάτορες κουκουλοφόροι, ενώ δεν απέκλεισε να υπήρχαν προβοκάτσιες από μη ελεγχόμενες δυνάμεις της κρατικής εξουσίας.