Συνεχίζουμε το ταξίδι στην ουκρανική κουζίνα και περνάμε από τη θεωρία στην πράξη με 3 αγαπημένες συνταγές που μπορούμε να ενσωματώσουμε στο τραπέζι μας.
Συνεχίζουμε το ταξίδι στην ουκρανική κουζίνα και περνάμε από τη θεωρία στην πράξη με 3 αγαπημένες συνταγές που μπορούμε να ενσωματώσουμε στο τραπέζι μας.
Kοτόπουλο Κιέβου
Το πιάτο αυτό είναι ουσιαστικά φιλέτο κοτόπουλο με βούτυρο με μυρωδικά, παναρισμένο, που ψήνεται ή τηγανίζεται. Δεν θα σας γελάσουμε. Είναι πλούσιο σε θερμίδες και λιπαρά -άλλωστε στις χαμηλές θερμοκρασίες των χωρών αυτών προτιμούν τα πιο βαριά φαγητά- αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε κι έπειτα να πειραματιστείτε σε μια πιο light εκδοχή.