Η 25η Μαρτίου παραδοσιακά μυρίζει σκόρδο, τηγανίλα και ψάρι. Κι επειδή δεν μας αρέσει να σπάμε τις γαστρονομικές παραδόσεις, ετοιμαζόμαστε για τα παρακάτω το τριήμερο που έρχεται.
Η 25η Μαρτίου παραδοσιακά μυρίζει σκόρδο, τηγανίλα και ψάρι. Κι επειδή δεν μας αρέσει να σπάμε τις γαστρονομικές παραδόσεις, ετοιμαζόμαστε για τα παρακάτω το τριήμερο που έρχεται.
Τα Μπακαλιαράκια της Άνοιξης, Άνοιξη
Ένας διαφορετικός προορισμός στην Αθήνα για φαγητό, η Άνοιξη έχει τη δική της πρόταση για την ημέρα. Στα Μπακαλιαράκια της Άνοιξης, μόλις 30 μέτρα από την πλατεία Άνοιξης, σας περιμένει ολόφρεσκος μπακαλιάρος, που είναι και η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, με τις διάφορες παραλλαγές του (ψητός, τηγανητός, πλακί στο φούρνο με κρεμμύδι), ενώ φυσικά δεν λείπει η μυρωδάτη σκορδαλιά να του κάνει παρέα. Κι αν θέλετε να εμπλουτίσετε το γεύμα σας, δοκιμάστε και τους μπακαλιαροκεφτέδες, την κρασάτη σουπιά και τις γαρίδες με σάλτσα ντομάτας. Info: Αθηνών-Χαλκίδος 17 Άνοιξη, 210 8144425.