Πολιτική
Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2008 19:37

Παν.Ψωμιάδης: Ανάγκη συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

«Αν αγαπάμε την Ελλάδα περισσότερο από τα κόμματά μας, τότε οφείλουμε να πούμε δημόσια ότι ο ελληνικός λαός στο άμεσο μέλλον έχει ανάγκη από μια συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ», δήλωσε σήμερα ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης,

«Αν αγαπάμε την Ελλάδα περισσότερο από τα κόμματά μας, τότε οφείλουμε να πούμε δημόσια ότι ο ελληνικός λαός στο άμεσο μέλλον έχει ανάγκη από μια συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ», δήλωσε σήμερα ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τη διαχείριση της πρόσφατης αναταραχής από την κυβέρνηση.

Ερωτηθείς εξάλλου αν πρέπει να παραιτηθεί ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, ο κ. Ψωμιάδης είπε: «Την ώρα που η αγορά πεθαίνει και η Ελλάδα δυσφημείται διεθνώς, κάποιοι λένε να φύγει ο Παυλόπουλος. Να φύγει και να έρθον ποιοι; Αυτοί που δεν έχουν εκφράσει καμία θέση για τα γεγονότα; Αυτοί που οδήγησαν τη νεολαία στην τυφλή βία και αυτοκαταστρέφουν τη δημοκρατία;».

«Αυτό που χρειάζεται άμεσα απ’ όλους μας και ιδιαίτερα από την κυβέρνηση, είναι να ακούσουμε και να μιλήσουμε με τη νεολαία μας», συμπλήρωσε ο νομάρχης.