Κάποιες λάμπουν από τις βραβεύσεις τους, άλλες τολμούν τις δικές τους επιχειρήσεις σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς κι όλες έχουν αφήσει το λιθαράκι τους στην αθηναϊκή σκηνή, η καθεμιά με τον δικό της νόστιμο τρόπο. Πάμε να τις γνωρίσουμε;
Κάποιες λάμπουν από τις βραβεύσεις τους, άλλες τολμούν τις δικές τους επιχειρήσεις σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς κι όλες έχουν αφήσει το λιθαράκι τους στην αθηναϊκή σκηνή, η καθεμιά με τον δικό της νόστιμο τρόπο. Πάμε να τις γνωρίσουμε;
Ντίνα Νικολάου
Και ποιος δεν έχει ανατρέξει στις συνταγές της ταλαντούχας σεφ για να φτιάξει μια ωραία γλυκιά τάρτα ή ένα ζουμερό, μοσχαρίσιο μπέργκερ; Η γνωστή σεφ μας έχει κερδίσει τόσο μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής, όσο και μέσα από το δικό της site με μαγειρικά άρθρα, συνταγές και προτάσεις, το dinanikolaou.gr, τα σεμινάρια μαγειρικής της, το μοσχοβολιστό της Chapeau που πλέον δυστυχώς δεν υπάρχει, αλλά και από τα βιβλία της που ποικίλλουν από συνταγές και συμβουλές για πρωτάρηδες, μέχρι Το Βιβλίο Μαγειρικής Της Σχολής Chef DOeuvre (όπου και διδάσκει), με τεχνικές για περισσότερες από 400 βασικές παρασκευές, το οποίο απέσπασε το πρώτο βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό Gourmand (World Cookbooks Awards) ως το καλύτερο ελληνικό επαγγελματικό βιβλίο μαγειρικής. Σήμερα, η Ντiνα Νικολάου μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και το Παρίσι, όπου διευθύνει μαζί με την αδερφή της, Μαρία, το ελληνικό εστιατόριο Evi Evane.