Πολιτική
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2008 07:30

Η ατζέντα της ημέρας

* Στις 11 π.μ. συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υπαλλήλων του ΟΑΕΔ που απεργούν σήμερα έξω από το υπουργείο Απασχόλησης.

* Στις 12 το μεσημέρι συνάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη με τον ειδικό απεσταλμένο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Αλεξάντερ Ντάουνερ.

* Στις 12 μ.μ. ο υπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Λιάπης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης και ο πρόεδρος της Εταιρείας Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων Αθήνας, Κυριάκος Γριβέας θα παραδώσους στους πολίτες την πλατεία Μοναστηρακίου.

* Στις 12:30 μ.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα παραστεί στην παρουσίαση του προγράμματος: «Ισες ευκαιρίες για όλους τους νέους στον Πολιτισμό», που διοργανώνει ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής».

* Στη 1 μ.μ. συνέντευξη Τύπου της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, στον Περισσό.

* Στις 2 μ.μ. συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, Γιώργο Βέη.

* Στις 6 μ.μ. σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων κατά των Ναρκωτικών στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ.

* Στις 8:30 μ.μ. ο Μιχάλης Λιάπης θα παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα του «Ρομπέρτο Τσούκο» του Μπερνάρ-Μαρί Κολτές, σε σκηνοθεσία Εφης Θεοδώρου στη Νέα Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» του Εθνικού Θεάτρου. Πριν από την παράσταση ο υπουργός θα παραδώσει στην Μαριάννα Λάτση τιμητική πλακέτα στη μνήμη του Νίκου Κούρκουλου για την προσφορά του στην Τέχνη και στο Εθνικό Θέατρο.

* Στις 9 μ.μ. η γκαλερί Spilioti Projects εγκαινιάζει την ομαδική έκθεση «The Present», στον χώρο Bacaro (Σοφοκλέους 1), σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων.