Πολιτική
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2008 15:26

Αντώναρος: Τυφλωμένοι στο ΠΑΣΟΚ από τη βουλιμία για την εξουσία

Σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και προσωπικά στο Γιώργο Παπανδρέου για όσα έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του το τελευταίο διάστημα, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ. Αντώναρος. «Τον κ.Παπανδρέου και την ηγετική του ομάδα δεν τους ενδιαφέρει η εσωτερική ηρεμία. Τυφλωμένοι από τη βουλιμία για την εξουσία, νοιάζονται μόνο για το πως θα την επανακτήσουν με κάθε θυσία, ακόμη και σε βάρος της χώρας».

Σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και προσωπικά στο Γιώργο Παπανδρέου για όσα έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του το τελευταίο διάστημα, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ. Αντώναρος.

«Ο κ.Παπανδρέου νομίζει ότι βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να συκοφαντήσει την ίδια του τη χώρα για μικροκομματικούς λόγους, καταφεύγοντας σε απίθανες ανακρίβειες, είτε παραποιώντας την κατάσταση, εμφανίζοντάς την με τα μελανότερα χρώματα», παρατήρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας τις τελευταίες συνεντεύξεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ειδικά σε ξένα μέσα.

Ο κ.Αντώναρος κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου, ότι είτε αποσιωπώντας τις δικές του ευθύνες, είτε ξεχνώντας ότι υπήρξε ο ίδιος ήταν δύο φορές υπουργός Παιδείας, αποφεύγει να καταδικάσει άμεσα, ξεκάθαρα και χωρίς μισόλογα τους εκφραστές της βίας.

Ο κ.Αντώναρος επικαλέστηκε χθεσινή συνέντευξη του κ.Παπανδρέου, στην οποία μιλά για σεβασμό των περιθωριοποιημένων. Γιατί δεν κάνει μια σαφή διάκριση μεταξύ των νέων, των μαθητών και των φοιτητών που έχουν κάθε δικαίωμα να διαδηλώνουν ειρηνικά -και αυτό κάνουν-, από τα στοιχεία εκείνα που είχαν το απύθμενο θράσος να κάψουν το εθνικό σύμβολο, την ελληνική σημαία, διερωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Επιπρόσθετα, ο κ. Αντώναρος επικαλέστηκε και άλλα στοιχεία σε συνεντεύξεις του κ. Παπανδρέου, στις οποίες, όπως σημείωσε, τα πρωτότυπα κείμενα στα ξένα έντυπα και τα απομαγνητοφωνημένα έχουν σαφείς αποκλίσεις και διαφορές από εκείνα που αναρτώνται στον ιστότοπο του ΠΑΣΟΚ.

«Τον κ.Παπανδρέου και την ηγετική του ομάδα δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η χώρα. Δεν τους ενδιαφέρει η σταθερότητα. Δεν τους ενδιαφέρει η εσωτερική ηρεμία. Τυφλωμένοι από τη βουλιμία για την εξουσία, νοιάζονται μόνο για το πως θα την επανακτήσουν με κάθε θυσία, ακόμη και σε βάρος της χώρας. Μια εξουσία που κακοδιαχειρίστηκαν για 20 ολόκληρα χρόνια», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, ο κ. Αντώναρος.