Για όλους τους βιαστικούς εκεί έξω, το πρωινό περιορίζεται σε μερικές γουλιές καφέ, ίσως και λίγο ψωμί με μέλι. Στις 3 παρακάτω χώρες, ωστόσο, το πρωινό τους δεν το τσιγκουνεύονται, αφού μπορεί να περιλαμβάνει ακόμα και… ψάρι.
Φασόλια σόγιας και ρύζι στην Ιαπωνία
Το παραδοσιακό πρωινό στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου περιλαμβάνει κάποιες τροφές που μπορεί να συναντήσετε και στο μεσημεριανό. Το ρύζι, φυσικά, παίζει σημαντικό ρόλο και πολλές φορές προσθέτουν σε αυτό ωμά αυγά ή βραστό ψάρι. Αν είστε πιο περιπετειώδεις, μπορείτε να δοκιμάσετε το natto, ένα πιο καυτερό πιάτο με φασόλια σόγιας υπό ζύμωση.