Αθλητικά
Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 11:28

O Γκρίνγουντ καταγγέλλεται από την κοπέλα του για ξυλοδαρμό

Χαμός από το πρωί στο αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς το μοντέλο Χάριετ Ρόμπσον δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες στα social media, όπου η ίδια εμφανίζεται με μώλωπες, γεμάτη αίματα και εμφανώς κακοποιημένη, κατηγορώντας τον Μέισον Γκρίνγουντ της  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για κακοποίηση και ξυλοδαρμό. 

Χαμός από το πρωί στο αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς το μοντέλο Χάριετ Ρόμπσον δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες στα social media, όπου η ίδια εμφανίζεται με μώλωπες, γεμάτη αίματα και εμφανώς κακοποιημένη, κατηγορώντας τον Μέισον Γκρίνγουντ της  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για κακοποίηση και ξυλοδαρμό. Ο νεαρός Άγγλος επιθετικός είναι σε σχέση με την Ρόμπσον την τελευταία τριετία και οι αποκαλύψεις της σοκάρουν.

Μάλιστα, όπως έγραψε η ίδια ως λεζάντα στις φωτογραφίες: «Για όσους θέλουν να ξέρουν τι στην πραγματικότητα κάνει σε μένα ο Μέισον Γκρίνγουντ».

Μέχρι στιγμής ο ποδοσφαιριστής δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος ενώ άμεση ήταν η αντίδραση της Γιουνάιτεντ.

«Γνωρίζουμε τις εικόνες και τους ισχυρισμούς που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν θα κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο μέχρι να διαπιστωθούν τα γεγονότα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν συγχωρεί τη βία κανενός είδους» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του συλλόγου.