Πολιτική
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2007 07:00

Πρόγνωση καιρού

ΥΨΗΛΕΣ για την εποχή θερμοκρασίες και περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους το πρωΐ, προβλέπει για σήμερα, Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες κυρίως το πρωΐ. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από -2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις. Η ορατότητα το πρωΐ θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Ασθενείς και στο Ιόνιο τοπικά βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από -1 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις. Η ορατότητα το πρωΐ θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από -1 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Πρόσκαιρες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις, τοπικά στα νότια αυξημένες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Aττική

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς. Θερμοκρασία Από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως το πρωΐ. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις, προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ, οι οποίες στα ανατολικά και βόρεια πρόσκαιρα θα αυξηθούν και το απόγευμα είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα βορειοανατολικά. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι, οι οποίοι από αργά το απόγευμα στα βόρεια, θα γίνουν βόρειοι ισχυροί. Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία, όμως από το απόγευμα στα βόρεια, θα σημειώσει πτώση.