Πολιτική
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2007 17:31

Κακλαμάνης - Φασούλας για την από κοινού επίλυση προβλημάτων Αθήνας και Πειραιά

Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, η τουριστική ανάπτυξη Αθήνας και Πειραιά, καθώς και η επεξεργασία μνημονίου για την προώθηση έργων που μπορούν να γίνουν στους δύο δήμους μεσω συγχρηματοδότησης από το Δ’ ΚΠΣ, απασχόλησαν τους δημάρχους Αθηνών και Πειραιώς, Νικήτα Κακλαμάνη και Παναγιώτη Φασούλα, κατά τη σημερινή τους συνάντηση.

Όπως είπε ο κ. Κακλαμάνης, σκοπός της συνάντησης ήταν ο εντοπισμός θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, προκειμένου οι δύο δήμοι να προχωρήσουν μαζί στην επίλυσή τους.

Ο κ. Φασούλας δήλωσε πως ήταν μια πολύ καλή συνάντηση, ενώ όπως είπε, συμφώνησε με τον δήμαρχο Αθηναίων σε πολλά θέματα, δίνοντας έμφαση στο πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη θέση τους στο θέμα λειτουργίας καμερών στους δρόμους των πόλεων, ο κ. Κακλαμάνης απάντησε πως αν πρόκειται με την κατάργησή τους να προστατευθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, τότε είναι υπέρ της κατάργησης τους, ενώ ο κ. Φασούλας για το ίδιο θέμα δήλωσε πως είναι υπέρ της πλήρους διασφάλισης των ατομικών ελευθεριών.