Αθλητικά
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2007 19:52

Χωρίς Ριβάλντο - Στολτίδη αλλά με Κωνσταντίνου ο «Θρύλος» στα Γιάννενα

Χωρίς πέντε βασικά στελέχη θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ. Απόντες θα είναι οι Στολτίδης, Ριβάλντο, Καστίγιο, Τζόρτζεβιτς και Νε.

Ο Στολτίδης έχει μια ενόχληση στον τετρακέφαλο και ο Ριβάλντο μια ενόχληση στο δεξί γόνατο. Η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ωστόσο ο Τάκης Λεμονής θέλησε να τους προφυλάξει και να τους ξεκουράσει κι έτσι τους απέκλεισε από την αποστολή, όπως και τον Γεωργάτο, ο οποίος έχει ανεβάσει πυρεττό.

Επίσης, για λόγους ξεκούρασης απέκλεισε τους Τζόρτζεβιτς, Καστίγιο και Νε, και τους τραυματίες Πάντο, Πατσατζόγλου.

Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι Κωνσταντίνου -που επανέρχεται στους αγωνιστικούς χώρους μετά από μακρά απουσία- Ντομί, Μενδρινός και Φακίνος.

Συγκεκριμένα, οι 19 παίκτες που επιλέχθηκαν είναι: Νικοπολίδης, Μπούτινα, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Μπουλούτ, Καψής, Ανατολάκης, Τοροσίδης, Σέζαρ, Ταραλίδης, Καφές, Μάριτς, Μενδρινός, Φακίνος, Παππάς, Μπαμπαγκίντα, Μπόρχα, Οκκάς και Κωνσταντίνου.

Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη στις 13:30 και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ηπείρου.