Πολιτική
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2007 07:00

Πρόγνωση καιρού

ΓΕΝΙΚΑ αίθριο καιρό και ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα, Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός, αλλά το βράδυ στα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά πρόσκαιρα βόρειοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από -2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός, αλλά το βράδυ θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Ασθενείς, που βαθμιαία θα γίνουν νότιοι και τοπικά μέτριοι. Θερμοκρασία: Από -3 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις πρωϊνές θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και στα νότια ισχυροί με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 0 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στη Βόρεια Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί, με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί, με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και βόρεια θα υπάρχουν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αραιές νεφώσεις στα δυτικά, προβλέπει για αύριο, Τετάρτη, η ΕΜΥ, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και υπάρχουν πιθανότητα να βρέξει στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα το πρωΐ στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία, κυρίως κατά τη διάρκεια της ημέρας.