Πολιτική
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2007 07:00

Πρόγνωση καιρού

ΤΟΠΙΚΕΣ νεφώσεις και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, προβλέπει για σήμερα, Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Τοπικές νεφώσεις. Νωρίς το πρωΐ, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών παροδικών βροχών. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι, οι οποίοι σταδιακά θα γίνουν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις. Νωρίς το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στα νότια μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 0 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Παροδικές νεφώσεις. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι και στα νότια ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς και στα νότια μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Παροδικές νεφώσεις. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Παροδικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Παροδικές νεφώσεις στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ, με μικρή πιθανότητα ασθενών βροχών. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά και βόρεια θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες. Ανεμοι: Στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, οι οποίοι σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.