Αθλητικά
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2007 20:26

Ο Ορφανός στο ΟΑΚΑ ενόψει του τελικού του Champions League

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, επισκέφθηκε σήμερα το ΟΑΚΑ, για «να διαπιστώσει τις ανάγκες που υπάρχουν, ενόψει του τελικού του Champions League, ενός γεγονότος, που θα φέρει τη χώρα μας, την Αθήνα, στο κέντρο ενδιαφέροντος της Ευρώπης, αν όχι ολόκληρου του κόσμου».

Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι, ώστε όπως και κάθε άλλη φορά να είμαστε βέβαιοι, ότι και στις εξετάσεις αυτές θα περάσουμε με άριστα.

Επίσης συζητήσαμε, με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, και καταλήξαμε ότι, έχουμε τις δυνατότητες να προχωρήσουμε στην αξιοποίηση πρόσθετων χώρων, που βρίσκονται μέσα στο ΟΑΚΑ. Π.χ. με ποιόν τρόπο μπορούμε να αξιοποιήσουμε την Αγορά που υπήρχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ώστε να γίνει ένα σημείο επίσκεψης όλων των κατοίκων της Αττικής.

Στο ΟΑΚΑ γίνεται μία τεράστια δουλειά. Θέλουμε να έχουμε μια πλήρη αξιοποίηση της περιουσίας του Ελληνικού λαού, κατά τον καλύτερα δυνατό τρόπο, για αυτό και είδαμε επί τόπου όλους αυτούς τους χώρους, πριν προχωρήσουμε στη διαδικασία των τελικών προτάσεων», πρόσθεσε ο κ. Ορφανός.