Πολιτική
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2007 15:58

Συνάντηση κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ με αγρότες και φορείς της Χαλκιδικής

Ο κ. Καραμανλής, όχι μόνο δεν έκανε πράξη τις προεκλογικές του υποσχέσεις για μείωση του κόστους παραγωγής, καθώς και για μείωση της τιμής του αγροτικού ρεύματος, όπως αναγράφεται στο πρόγραμμα της ΝΔ αλλά κάνει ακριβώς το αντίθετο, επιβάλλοντας μάλιστα στους αγρότες της Χαλκιδικής, εξοντωτικά πρόστιμα».

Αυτό υπογραμμίστηκε κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα στον Δήμο Ν. Τρίγλιας, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενο από τον υπεύθυνο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Αργύρη, τον αναπληρωτή Γραμματέα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Δριβελέγκα, και τον Γραμματέα του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του Κινήματος, Γιάννη Κουτσούκο, με τη συντονιστική επιτροπή αγροτών, δημάρχους της περιοχής και παραγωγικούς φορείς του νομού.

Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την συμπαράσταση του στον δίκαιο αγώνα των αγροτών της Χαλκιδικής και κάλεσε την κυβέρνηση να πάψει να παρανομεί και να καταβάλει την επιδότηση στην κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος, όπως γίνεται τις τελευταίες δεκαετίες.