Πολιτική
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2007 15:39

Π. Μαντούβαλος: «Δεν έχω καμία σχέση με το θέμα Μιχαλολιάκου»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Μαντούβαλος, δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με τις καταγγελίες βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε βάρος του υφυπουργού Εθνικής Αμυνας, Βασίλειου Μιχαλολιάκου http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/01/29/1295496.htm τονίζοντας ότι το θέμα είναι υπαρκτό, αλλά δεν τον αφορά.

«Το γεγονός είναι υπαρκτό και σας λέω δεν με αφορά. Ούτε θα χαρώ ούτε θα στενοχωρηθώ στην πραγματικότητα. Αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι σαφής. Να πω ότι θλίβομαι και θρηνώ τη στιγμή που έβλεπα στο αίμα μου επάνω να χαίρονται και να βγαίνουν στις τηλεοράσεις; Δεν θα στενοχωρηθώ. Ούτε θα χαρώ. Αυτά πάντως δεν έχουν καμία σχέση με εμένα», τόνισε ο κ. Μαντούβαλος σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Αlpha για το θέμα.

Κληθείς να σχολιάσει κατά πόσο αληθεύουν τα περί κατασκευής ψευδομαρτύρων με ευθύνη του υφυπουργού, ο ανεξάρτητος βουλευτής ανέφερε: «Υπάρχουν τρεις εμπλεκόμενοι, ο υφυπουργός, ο Βασίλης ο φίλος μου και συνάδελφός με τον οποίο δεν έχω καλές σχέσεις, είναι κακές οι σχέσεις μας, ο Λύτρας, ο διευθυντής του γραφείου του και ο Σαλούφας. Αυτοί φέρονται ως ψευδομάρτυρες ή ως οργανωτές. Ρωτήστε στον Πειραιά ή στην κοινωνία ή στην ΟΝΝΕΔ αν αυτοί γνωρίζονταν προ αμνημονεύτων ετών; Εγώ δεν μιλώ για γνωριμία, αλλά για αδελφική σχέση. Ρωτήστε αν υπάρχει αυτή η αδελφική σχέση;».

Σε ερώτηση αν είχε εμπλοκή στη δικαστική υπόθεση ως νομικός, ο κ. Μαντούβαλος απάντησε ότι είχε το γραφείο του και όχι ο ίδιος προσωπικά. «Θα βρω τον μπελά μου τώρα;», διερωτήθηκε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν το κάλυψα και δεν με ενδιέφερε. Ούτε βρήκα εγώ τέτοια στοιχεία, ούτε ασχολήθηκα. Εκ των υστέρων έμαθα κάποια πράγματα και τους απομάκρυνα κιόλας. Δεν με αφορά η υπόθεση εμένα».

Πηγή Αlpha 989