Ταιριάζουν σε κάθε εποχή, είναι γευστικές και μπορείτε να τις φτιάξετε με πολλούς τρόπους. Αρκεί να δώσετε προσοχή στα βασικά σημεία τους.
Ταιριάζουν σε κάθε εποχή, είναι γευστικές και μπορείτε να τις φτιάξετε με πολλούς τρόπους. Αρκεί να δώσετε προσοχή στα βασικά σημεία τους.
Επιλέξτε το σωστό ψωμί
Το ψωμί αποτελεί είναι η βάση της μπρουσκέτας και είναι σημαντικό στοιχείο της. Στην Ιταλία χρησιμοποιούν ψωμί Τοσκάνης που παρασκευάζεται χωρίς αλάτι, αλλά στην Ελλάδα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωριάτικο ψωμί με μαγιά, κόβοντάς το σε φέτες 1,5 εκατοστού και φρυγανίζοντάς το. Η καλύτερη μπρουσκέτα, λένε, πρέπει να έχει στο βάθος γεύση καπνού και γραμμές σχάρας αποτυπωμένες πάνω στο ψωμί.