Πολιτική
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2007 15:19

Προσφυγή Β. Μιχαλολιάκου στη Δικαιοσύνη

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο υφυπουργός Εθνικής ¶μυνας, Βασίλειος Μιχαλολιάκος, για τις εις βάρος του καταγγελίες από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με πρώτο τον κ. Καρχιμάκη http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/01/29/1295496.htm , αλλά και από τον πρώην στρατιωτικό ακόλουθο της ελληνικής πρεσβείας στη Σόφια, Κων/νο Καλημερίδη http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/02/01/1296781.htm .

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Μιχαλολιάκος κάνει λόγο για «ανελέητο και βρώμικο πόλεμο, ψευδείς κατηγορίες και χτυπήματα κάτω από τη μέση που ξεφεύγουν από τα όρια της κοινοβουλευτικής ευπρέπειας, της ανθρώπινης και πολιτικής αξιοπρέπειας». «Καλούμαι κατ’ εξακολούθηση να δικαιολογηθώ για κάτι που δεν έκανα. Πρόσφατα μάλιστα κλήθηκα να απολογηθώ μέχρι και για το ότι επέζησα από την άνανδρη βομβιστική επίθεση του 2001», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Αμυνας και προσθέτει: «Πάντα πίστευα ότι η λασπολογία έχει και τα όριά της, αλλά προφανώς έκανα λάθος, αφού δε δίστασαν να με κατατάξουν ακόμα και στο χώρο του υποκόσμου».

«Πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη τόσο για τον κ. Καρχιμάκη, όσο και για τον κ. Καλημερίδη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο αλάνθαστο αισθητήριο και την κρίση του Έλληνα πολίτη», καταλήγει ο κ. Μιχαλολιάκος.