Αθλητικά
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2007 19:03

Ομπράντοβιτς: Θα παλέψουμε στο γήπεδο με όλες μας τις δυνάμεις

Δύσκολους χαρακτήρισε όλους τους αγώνες της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης στη Βαρκελώνη http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/02/05/1298007.htm .

«Ξεκινάει το Τοπ 16 και όλα τα παιχνίδια πλέον είναι σημαντικά και κρίσιμα, αλλά και πολύ δύσκολα για όλες τις ομάδες. Εμείς από την δική μας πλευρά θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο με όλες μας τις δυνάμεις και μαζί με την βοήθεια του κόσμου μας πιστεύω ότι θα έλθουμε ακόμη πιο κοντά στον στόχο μας,» τόνισε ο Σέρβος τεχνικός ενόψει των αγώνων με Μπαρτσελόνα, Εφές Πίλσεν και Πρόκομ Τρεφλ.

Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη φάση των «16» θα είναι και ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας και φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, Μιχάλης Κακιούζης, ο οποίος χαρακτήρισε φαβορί για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Αθήνας τόσο την ομάδα του, όσο και τον Παναθηναϊκό:

«Πριν από το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης, πριν από το φάιναλ φορ του Τελ Αβίβ και πέρυσι στην Πράγα, είχα αντιμετωπίσει ελληνική ομάδα. Ως εκ τούτου, ο οιωνός είναι καλός. Απλά, οι οιωνοί δεν αρκούν για να φτάσεις εκεί», σχολίασε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Μιχάλης Κακιούζης.

«Επειδή γνωρίζω, όμως, ότι μετά από τέτοιες κληρώσεις όλοι ζητούν προβλέψεις, η δική μου είναι η εξής: Ο Παναθηναϊκός και η Μπαρτσελόνα θα περάσουν στην επόμενη φάση. Αυτό νομίζω και αυτό εύχομαι. Χωρίς να υποτιμώ κανέναν αντίπαλο, θεωρώ πως οι δύο που θα προκριθούν από τον δικό μας όμιλο, ανεξαρτήτως θέσης που θα καταλάβουν, είναι τα φαβορί και στα προημιτελικά για την πρόκριση στο φάιναλ φορ», συμπλήρωσε ο δευτεραθλητής κόσμου.