Ο Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος PhD, Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης, μας εξηγεί το ρόλο του τυριού στη διατροφή και τη διατροφική αξία των αγαπημένων μας ειδών, για να ξέρουμε τι καταναλώνουμε.
Το τυρί αποτελεί από τα αρχαία χρόνια ως σήμερα μια απολαυστική και χορταστική πρόταση για κάθε γεύμα όλες τις ώρες της ημέρας. Αν και υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες ποικιλίες τυριών με διαφορετική υφή, γεύση και άρωμα, όλα τα είδη διατηρούν κάποια βασικά χαρακτηριστικά που τα καθιστούν πολύτιμα στη διατροφή του ανθρώπου.