Πολιτική
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2007 11:50

ΠΑΣΟΚ: Προσπάθεια εκφοβισμού των εργαζομένων από τη διοίκηση της ΕΘΕΛ

Την έντονη αντίδραση του υπεύθυνου Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνου Ρόβλια, προκάλεσε απόφαση της διοίκησης της ΕΘΕΛ να θέσει σε διαθεσιμότητα τον γενικό γραμματέα του Σωματείου Τεχνικών ΟΑΣΑ.

Ο κ. Ρόβλιας μεταξύ άλλων κάνει λόγο για εκδικητική δίωξη του εκπροσώπου των εργαζομένων και προσπάθεια εκφοβισμού του Σωματείου και των εργαζομένων, καθώς όπως επισημαίνει, ο γενικός γραμματέας είναι αυτός που μαζί με τον πρόεδρο του Σωματείου, απεκάλυψαν πριν από μια εβδομάδα το σκάνδαλο των παρανομιών στις προσλήψεις της ΕΘΕΛ -θέμα για το οποίο έχει ήδη επιληφθεί η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Ρόβλιας, «την πολιτική ευθύνη φέρει ακέραια ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, ο οποίος, αν και προκλήθηκε κατ’ επανάληψη από το ΠΑΣΟΚ, ούτε αποπέμπει την διοίκηση της ΕΘΕΛ, ούτε αποδοκιμάζει τις πρακτικές της. ¶ρα, ταυτίζεται μαζί της».

Για το συγκεκριμένο θέμα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ καταθέτει σήμερα στη Βουλή ερώτηση προς τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών.