Αθλητικά
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2007 18:56

Ομπράντοβιτς: Σεβασμός στον Ολυμπιακό

Μπορεί η πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με την Εφές Πίλσεν στη φάση των «16» της Ευρωλίγκα να εξελίχθηκε σε ... δυνατή προπόνηση ενόψει του αυριανού ντέρμπι των «αιωνίων», ωστόσο ο τεχνικός των «πρασίνων» Ζέλικο Ομπράντοβιτς προειδοποίησε τους παίκτες του πως ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ θα είναι δύσκολος, τονίζοντας ότι πως οι πρωταθλητές Ελλάδος σέβονται τον αυριανό αντίπαλο.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Σέρβος τεχνικός είπε: «Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο θέλει προσοχή και συγκέντρωση από την δική μας πλευρά. Ξέρουμε τον αντίπαλο μας τον οποίον σεβόμαστε απόλυτα και θα πρέπει να παλέψουμε κάθε στιγμή μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε την νίκη που θέλουμε. Περιμένουμε την παρουσία των φιλάθλων μας οι οποίοι πρέπει να δημιουργήσουν μία πολύ καλή ατμόσφαιρα και να βοηθήσουν με την συμπαράσταση τους την ομάδα να φτάσει στον στόχο της. Θα πρέπει να μας ενισχύσουν μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και να μας βοηθήσουν μόνο με τις φωνές τους και τα συνθήματα τους.»

Η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 20.00 απόψε. Στη δωδεκάδα αναμένεται να είναι για δεύτερη φορά ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος χθες αγωνίστηκε μόλις για 9 λεπτά και σημείωσε 2 πόντους. Ο Αμερικανός χρειάζεται χρόνο για να βρει αγωνιστικό ρύθμό, πάντως μετά τη δίμηνη απουσία του από την αγωνιστική δράση λόγω θλάσης στη γάμπα.

Όσον αφορά τα εισιτήρια του ντέρμπι θα πωλούνται σήμερα μέχρι τις 20.00 και αύριο από τις 10.00-18.00 στην θύρα 10 της Λεωφόρου και μετά τις 20.00 στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Παράλληλα συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με την Μπαρτσελόνα (21/2) τα οποία θα διατίθενται αύριο τις ίδιες ώρες, την Κυριακή και την Καθαρή Δευτέρα από τις 11.00-19.00 και την προσεχή Τρίτη από τις 10.00-18.00.