Πολιτική
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2007 07:00

Πρόγνωση καιρού

ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ καταιγίδες από το απόγευμα στη Δυτική Ελλάδα, πολύ ισχυρούς νοτίους ανέμους στο Ιόνιο και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, προβλέπει για σήμερα, Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στη Μακεδονία. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα οι βροχές στα νότια θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί μέτριοι και στο Ιόνιο ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Από το απόγευμα οι βροχές στα νότια θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Από το βράδυ θα σημειωθούν στα δυτικά βροχές και πιθανόν καταιγίδες. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις. Από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές, οι οποίες σταδιακά θα ενταθούν και τη νύχτα είναι πιθανόν να εκδηλωθεί καταιγίδα. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με πιθανότητα βροχής. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Τοπικές νεφώσεις προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ. Τις πρωϊνές ώρες προβλέπονται βροχές στα νότια και σποραδικές καταιγίδες στο Αιγαίο. Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νοτιοανατολικά το πρωΐ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.