Αθλητικά
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2007 19:05

Ο Ολυμπιακός απέσυρε την έφεση στην UEFA για την ποινή της μίας αγωνιστικής

Αισιόδοξος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

Σε ερώτηση αν με τις χθεσινές του δηλώσεις http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/02/26/1306231.htm , πέταξε το γάντι στον Παναθηναϊκό ενόψει του ντέρμπι, ο κ. Κόκκαλης τόνισε: «Δεν πετάξαμε κανένα γάντι. Απλώς είναι ένα παιχνίδι, ένα ντέρμπι και νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει όλες τις δυνατότητες να κερδίσει και έτσι να τελειώσει με μεγαλύτερη διαφορά στη βαθμολογία, απ’ ότι τις άλλες χρονιές, το πρωτάθλημα».

Επίσης ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να τη στηρίξει, μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια χωρίς βία και χωρίς επεισόδια, τα οποία, όπως είπε, μόνο ζημιά μπορούν να κάνουν στον Ολυμπιακό».

O Σωκράτης Κόκκαλης υποσχέθηκε εξάλλου ανανέωση στο έμψυχο δυναμικό των πρωταθλητών για τη νέα χρονιά, ενώ γνωστοποίησε πως αποφασίστηκε η απόσυρση της έφεσης στην UEFA για την ποινή της μίας αγωνιστικής στο Champions League εξαιτίας των εκτρόπων στον αγώνα με τη Σαχτάρ. Μάλιστα για την αποφυγή στο μέλλον παρόμοιων απαράδεκτων περιστατικών το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε :

1) την άμεση ενεργοποίηση του τεχνολογικού εξοπλισμού του Σταδίου Γ. Καραϊσκάκης, για τον εντοπισμό των φιλάθλων που παρεκτρέπονται κατά την διάρκεια των αγώνων.

2) να απαγορεύει την είσοδο του λοιπού στους φιλάθλους που παρεκτρέπονται καθώς και ν’ αναζητείται δικαστικά από αυτούς κάθε ζημιά που υφίσταται η ΠΑΕ από την συμπεριφορά τους.

3) την ενεργοποίηση επικοινωνιακής πολιτικής με σκοπό της ευαισθητοποίηση των φιλάθλων για την αποτροπή φαινομένων βίας στα γήπεδα.

Ερωτηθείς τέλος, ποια θα είναι η αντίδραση του Ολυμπιακού αν παραμείνει η ποινή των τριών αγωνιστικών στον Καστίγιο, ο «ερυθρόλευκος» πρόεδρος παρατήρησε: «Μην προτρέχετε τα γεγονότα».

Εν τω μεταξύ όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η διάθεση εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα πραγματοποιηθεί:

- Μέσω Internet από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ www.olympiacos.org - αγορά ενός εισιτηρίου για κάθε φίλαθλο με πιστωτική κάρτα.

- Μέσω CITIBANK - τηλ. 801 500 7777 - τηλεφωνική αγορά εισιτηρίων για κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA.

Η διάθεση με τους ανωτέρω τρόπους θα ξεκινήσει την Τετάρτη 28.02.2007 στις 10:00.

Σε κάθε περίπτωση, σημειώνεται, τα εισιτήρια είναι ονομαστικά, για τον λόγο αυτό θα πρέπει όλοι οι φίλαθλοι, κατά την αγορά εισιτηρίου να δηλώνουν ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, αριθμό δελτίου ταυτότητας, και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Τιμές εισιτηρίων: 20 €, 40 €, 60 €, 80 €, 100 €, 200 € (VIP)

Ημέρες και ώρες παραλαβής των εισιτηρίων (Internet - Citibank)

Παρασκευή 02.03.2007, ώρες διάθεσης 10:00 - 17:00

Σάββατο 03.03.2007, ώρες διάθεσης 10:00 - 17:00

Κυριακή 04.03.2007, από τις 10:00 έως μισή ώρα προ της έναρξης του αγώνα

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί στα εκδοτήρια του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ως εξής:

Internet: εκδοτήριo θύρας 17

Citibank: εκδοτήριo θύρας 25

Για την παραλαβή των εισιτηρίων οι φίλαθλοι του συλλόγου, που έχουν αγοράσει εισιτήριο μέσω Internet ή Citibank θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν Δελτίο ή φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.