Πολιτική
Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2007 07:00

Πρόγνωση καιρού

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ των υψηλών για την εποχή θερμοκρασιών, προβλέπει για σήμερα, Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι κατά τόπους θα πυκνώσουν. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί ασθενείς, που αργότερα θα ενισχυθούν στο Ιόνιο σε μέτριους. Θερμοκρασία: Από 4 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Ασθενείς και στα βόρεια βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις, που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αραιές νεφώσεις, προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ, οι οποίες στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά αυξημένες. Ανεμοι: Στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, που βαθμιαία θα ενισχυθούν στα νότια σε ισχυρούς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.