Πολιτική
Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2007 13:40

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Λιάπης επιθεωρεί έργα που ακόμη είναι μόνο στα χαρτιά

Για νέα φιέστα στο πλαίσιο του προεκλογικού σχεδιασμού του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, έκανε λόγο ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας, με αφορμή την επιθεώρηση του κ. Μιχάλη Λιάπη στην εργολαβία για την κατασκευή της νέα διπλής σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα Λιανοκλάδι - Δομοκός http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/03/07/1310208.htm .

«Μετά τα εγκαίνια έργων του ΠΑΣΟΚ από τον κ. Λιάπη, σήμερα, ήρθε η ώρα της επιθεώρησης έργων, που ακόμη είναι μόνο στα χαρτιά, όπως αυτού στο Λιανοκλάδι. Την ίδια ώρα, όμως, στην Αθήνα, κατέρρεε το ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης και έκδοσης εισιτηρίων του ΟΣΕ. Η αιτία ήταν η αποτυχία να εγκατασταθεί το νέο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων, το οποίο μάλιστα βαρύνεται με συμβατική καθυστέρηση περίπου έξι μηνών», επισήμανε ο κ. Ρόβλιας, ζητώντας από τον υπουργό Μεταφορών να απαντήσει στα εξής ερωτήματα:

«- Γιατί καθυστερεί το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιβατικών μεταφορών στον ΟΣΕ;

- Γιατί κατέρρευσε το νέο ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης και έκδοσης εισιτηρίων και τι μέτρα θα λάβει, τόσο για τις καθυστερήσεις, όσο και για την αποτυχία εγκατάστασης του νέου συστήματος;»