Πολιτική
Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2007 16:44

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν λουλούδια στον Αγνωστο Στρατιώτη

Αντιπροσωπεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκε σήμερα το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, όπου κατέθεσε λουλούδια ως ένδειξη καταδίκης της βεβήλωσης του Μνημείου κατά την διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων.

Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας, Θεόδωρος Πάγκαλος, δήλωσε ότι «το μνημείο αυτό συμβολίζει τους αγώνες γενεών Ελλήνων, που δημιούργησαν στη σύγχρονη πατρίδα μας συνθήκες ελευθερίας και αξιοπρέπειας για όλους μας.

Θέλαμε, ως Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, να τιμήσουμε την μνήμη όλων αυτών και να καταδικάσουμε τη βεβήλωση που υπέστη το μνημείο χθες.

Και καλούμε όλους τους πολίτες, που μας είδαν και που είδαν με αγανάκτηση τη χθεσινή βεβήλωση, αν θέλουν, να μας μιμηθούν. Να φέρουν στον Αγνωστο Στρατιώτη ένα λουλούδι.

Επίσης, θεωρούμε ότι, τα πολιτικά προβλήματα δεν λύνονται με βία, με αυθαιρεσία και αυταρχισμό. Λύνονται με ελεύθερο και γόνιμο διάλογο, μέσα στα θεσμικά πλαίσια της πολιτείας, με ανταλλαγή επιχειρημάτων. Αυτή είναι η άποψη του ΠΑΣΟΚ και αυτήν την άποψη θα αγωνιστούμε να επιβάλουμε»