Πολιτική
Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2007 20:27

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε Βελιγράδι και Πρίστινα

O Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, επικεφαλής αντιπροσωπείας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, 20 και 21 Μαρτίου, το Βελιγράδι και την Πρίστινα, όπου θα έχει συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία.

Στην αντιπροσωπεία συμμετέχουν οι συμπρόεδροι της Επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για την Νοτιανατολική Ευρώπη, Σεργκέι Στάνισεφ, πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μίρτσεα Τζεοάνα, Πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Ρουμανίας, και Λουίς Αγιάλα, Γενικός Γραμματέας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Την Τρίτη το βράδυ, η αντιπροσωπεία θα παρακαθήσει σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν της ο Πρόεδρος της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς.

Την Τετάρτη το πρωί, ο Γιώργος Παπανδρέου, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς.

Στη συνέχεια, ο κ. Παπανδρέου και η αντιπροσωπεία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, θα αναχωρήσουν για την Πρίστινα, όπου και θα έχουν διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, Αγκίμ Τσέκου, τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Κοσόβου, Χασίμ Θάτσι, καθώς και με εκπροσώπους των Σέρβων του Κοσόβου.