Κοινωνία
Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 16:32

ΕΛΑΣ: Αναζητεί πληροφορίες για ΙΧ που κινούνταν στον χώρο που συνέβη το δυστύχημα του Mad Clip

Πληροφορίες για το δυστύχημα όπου έχασε τη ζωή του ο γνωστός τράπερ τα ξημερώματα αναζητεί η ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με την τροχαία, αναζητούνται πληροφορίες για ΙΧ Audi μοντέλο R8 το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν ήταν δεξιοτίμονο. Σύμφωνα με την τροχαία, το συγκεκριμένο ΙΧ κινούνταν στον ίδιο χώρο που συνέβη το δυστύχημα.

Πληροφορίες για το δυστύχημα όπου έχασε τη ζωή του ο γνωστός τράπερ τα ξημερώματα αναζητεί η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με την τροχαία, αναζητούνται πληροφορίες για ΙΧ Audi μοντέλο R8 το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν ήταν δεξιοτίμονο. Σύμφωνα με την τροχαία, το συγκεκριμένο ΙΧ κινούνταν στον ίδιο χώρο που συνέβη το δυστύχημα.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι από νωρίς το μεσημέρι δόθηκε σήμα στις αστυνομικές δυνάμεις τόσο της τροχαίας όσο και στις ομάδες ΔΙΑΣ να εντοπίσουν το συγκεκριμένο όχημα χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει εντοπιστεί.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το θανατηφόρο αυτό τροχαίο σημειώθηκε στις 02.15 της Πέμπτης, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Η αστυνομία παρακαλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210 9608000, 210 9608006, 210 9608015 και 210 9608016.