Αθλητικά
Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 21:01

Στα υπόψη της ΑΕΚ ο Φάλκε

Η ενίσχυση της ΑΕΚ ενοψει της νέας περιόδου δεν φαίνεται πως έχει τελειώσει. Από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η Ένωση αναζητεί ακόμη έναν-δύο παίκτες μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, εχοντας ξεχωρίσει την περίπτωση του Ιάγο Φάλκε της Τορίνο. 

Η ενίσχυση της ΑΕΚ ενοψει της νέας περιόδου δεν φαίνεται πως έχει τελειώσει.

Από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η Ένωση αναζητεί ακόμη έναν-δύο παίκτες μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, εχοντας ξεχωρίσει την περίπτωση του Ιάγο Φάλκε της Τορίνο. 

Ο 31χρονος Ισπανός εξτρέμ μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ και βρίσκεται στα υπόψη των "κιτρινόμαυρων" από τις αρχές Ιουλίου.

Ο εν λόγω παίκτης έχει συμβόλαιο με την "Γκρανάτα" έως τον Ιούνιο του 2022 αλλά δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιούριτς για την τρέχουσα σεζόν. Την περασμένη μάλιστα αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπενεβέντο, όπου σε 11 συμμετοχές πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής των Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες των Ρόμα και Τοτεναμ. Με την Τορίνο έχει αγωνιστεί 108 φορές, έχοντας απολογισμό 32 γκολ και 21 ασίστ.