Πολιτική
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2007 15:03

ΠΑΣΟΚ: Πρωτοφανής πολιτική χυδαιότητα από τον υπουργό Απασχόλησης

Για πρωτοφανή πολιτική χυδαιότητα και συκοφαντική επιχείρηση ψεύδους κατά του ΠΑΣΟΚ, κατηγόρησε σήμερα τον υπουργό Απασχόλησης, Σάββα Τσιτουρίδη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου, με αφορμή τις σημερινές δηλωσεις του υπουργού στην κρατική τηλεόραση http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/04/13/1323349.htm .

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας, σε δηλώσεις του στον ρ/σ Flash, κάλεσε τον υπουργό Απασχόλησης να κοιτάξει και να βρει τους ενόχους για την υπόθεση των ομολόγων στο υπουργείο του και το υπουργείο Οικονομίας.

«Σήμερα το πρωί, στον μονόλογο του στην κρατική τηλεόραση (ΝΕΤ), ο υπουργός Απασχόλησης κ. Τσιτουρίδης, ο υπουργός των "κουμπάρων", ο υπουργός ο συνυπεύθυνος της λεηλασίας των Ταμείων, επιδόθηκε με πρωτοφανή πολιτική χυδαιότητα, σε μια συκοφαντική επιχείρηση ψεύδους κατά του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο κ.Ευθυμίου, υπογραμμίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να συμβάλει στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού που απελπισμένα επιχειρεί ο κ. Τσιτουρίδης με τα ψεύδη, τους απαράδεκτους, ατεκμηρίωτους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς του, τις ανακρίβειες και τις συκοφαντίες του».

Παράλληλα κάλεσε τον υπουργό Απασχόλησης και τον υπουργό Οικονομίας «να μιλήσουν για την "ταμπακιέρα", για τη λεηλασία των δομημένων προϊόντων στα Ταμεία και το σύστημα των προμηθειών, των "ημετέρων", των "δικών τους παιδιών"», όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Η επιχείρηση συγκάλυψης είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Η αλήθεια θα λάμψει και οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες θα αποδοθούν σε όλους τους εμπλεκόμενους. Και το αίτημα "φέρτε πίσω τα λεφτά στα Ταμεία" δεν μπορεί να παρακαμφθεί από κανένα κουκούλωμα», κατέληξε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.