Αθλητικά
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2007 15:31

Συνάντηση Πολύδωρα - Γκαγκάτση για τα μέτρα ασφαλείας στον τελικό του Champions League

Με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (EΠΟ) κ. Βασίλειο Γκαγκάτση και τα μέλη αυτής κ. Σοφοκλή Πιλάβιο και κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας συζητήθηκαν τα σχέδια οργάνωσης μεταξύ ΕΠΟ και Ελληνικής Αστυνομίας, ως προς τη λήψη των μέτρων ενόψει του Τελικού Ποδοσφαίρου του Champions League που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 23-05-2007. Στη σύσκεψη αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

• Την Παρασκευή (20-04-2007) στην παρουσίαση του σχεδιασμού των μέτρων του Τελικού θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι της Ε.Π.Ο. (Θεόδωρος Θεοδωρίδης) και του Δήμου Αθηναίων.

• Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας θα μεταβούν τη Δευτέρα στη Μεγάλη Βρετανία προκείμενου να συνεργασθούν με ομολόγούς τους της Βρετανικής Αστυνομίας.

• Να συσταθεί Ειδική Ομάδα, αποτελούμενη από τέσσερις αξιωματικούς, οι οποίοι θα μεταβαίνουν κατά το προσεχές διάστημα, στην Αγγλία και την Ιταλία προκείμενου να παρακολουθούν αγώνες του Αγγλικού και του Ιταλικού Πρωταθλήματος, ώστε να επικαιροποιούνται κάθε φορά τα πληροφοριακά και επιχειρησιακά δεδομένα.