Αθλητικά
Πέμπτη, 03 Μαΐου 2007 12:28

Μέτρα της αστυνομίας για το Φάϊναλ Φορ

Με τρία κέντρα επιχειρήσεων και τρεις περιμετρικές ζώνες ασφαλείας θα περιφρουρήσει η Ελληνική Αστυνομία την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων του Φάϊναλ Φορ στο μπάσκετ, που θα διεξαχθούν την Παρασκευή και την Κυριακή.

Τα τρία κέντρα επιχειρήσεων θα λειτουργούν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) μέσα στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου στο οποίο θα διεξαχθούν οι αγώνες και στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου είχε λειτουργήσει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Στη σύσκεψη που έγινε χθες υπό την προεδρία του αρχηγού της Αστυνομίας Αναστάσιου Δημοσχάκη και με τη συμμετοχή όλων των ανώτατων αξιωματικών που προΐστανται αστυνομικών υπηρεσιών της Αττικής, αποφασίστηκε να λάβουν μέρος στα μέτρα ασφαλείας όλοι οι αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, οι οποίοι θα ελέγχουν και θα απαγορεύουν την προσέγγιση ατόμων στο γήπεδο των αγώνων, εάν δεν έχουν εισιτήριο.

Επίσης όσα άτομα έχουν εισιτήριο θα ελεγχθούν εξονυχιστικά, ώστε να μη φέρουν αντικείμενα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες και καταστροφές.