Πολιτική
Δευτέρα, 07 Μαΐου 2007 15:22

«Εκλογές εδώ και τώρα», ζήτησε εκ νέου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«Εκλογές εδώ και τώρα», ζήτησε εκ νέου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου «γιατί κάθε μέρα που περνά, ζημιώνεται η Ελλάδα». Μιλώντας σε συγκέντρωση της ΠΑΣΠ στην Κομοτηνή ενόψει των φοιτητικών εκλογών της Τετάρτης, ο κ. Παπανδρέου πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση τελείωσε, δεν κυβερνά τη χώρα», εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο νικητής των επόμενων εκλογών, τις οποίες χαρακτήρισε ως μεγάλο δημοκρατικό δημοψήφισμα, καθώς «δεν θα φύγει μόνο η πιο φαύλη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να σπάσει και μια αντίληψη η οποία θεωρεί το κράτος ως λάφυρο και γύρω από αυτήν αναπτύσσονται πελατειακές και ρουσφετολογικές λογικές».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι η νεολαία στέλνει το μήνυμα πως υπάρχουν επιλογές και άλλος δρόμος και τόνισε πως αυτοί που υποστηρίζουν πως είναι όλοι ίδιοι «παίζουν το παιχνίδι του κατεστημένου».

Απαντώντας στο σύνθημα που φώναζαν οι νεολαίοι της ΠΑΣΟΚ «Λευτεριά στο Βύρωνα», ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «ο Βύρων Πολύδωρας θέλει να αποδράσει γιατί του φορτώσανε δύο υπουργεία. Εκείνο της Δημόσιας Τάξης κι εκείνο της Παιδείας» και υπενθύμισε παλαιότερη τοποθέτησή του ότι τα προβλήματα της παιδείας δεν λύνονται με καταστολή.