Πολιτική
Τετάρτη, 09 Μαΐου 2007 07:00

Πρόγνωση καιρού

ΑΡΑΙΕΣ νεφώσεις στα νότια με πιθανότητα σποραδικών βροχών στην Κρήτη, προβλέπει για σήμερα, Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Ασθενείς τοπικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 9 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Αραιές νεφώσεις στις νοτιότερες περιοχές. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα είναι πυκνότερες στην Κρήτη, όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν σποραδικές βροχές. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις, οι οποίες αργότερα θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Ασθενείς και πρόσκαιρα βορειοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ, με ασθενείς βροχές στην Ανατολική Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αυξηθούν. Ανεμοι: Στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Αιγαίο τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.