Αθλητικά
Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 12:14

Νέο τεστ για την Εθνική απόψε με Νορβηγία

Η ευρωπαϊκή... περιοδεία της Εθνικής Ελλάδας αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται απόψε στη Μάλαγα και το στάδιο «Ροσαλέδα», όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τη Νορβηγία (6/6, 20:00).

Η ευρωπαϊκή... περιοδεία της Εθνικής Ελλάδας αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται απόψε στη Μάλαγα και το στάδιο «Ροσαλέδα», όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τη Νορβηγία (6/6, 20:00).

Στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Τζον Φαν Σιπ θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να δίνουν συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση και την ισοπαλία (1-1) που απέσπασαν την Πέμπτη στις Βρυξέλλες, απέναντι στο Βέλγιο.

Η Νορβηγία δεν βρίσκεται βέβαια στο ίδιο επίπεδο με τους «κόκκινους διαβόλους», αλλά διαθέτει κάποιους πολύ ενδιαφέροντες και ταλαντούχους νέους ποδοσφαιριστές, προεξάρχοντος του νέου αστέρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Έρλινγκ Χάαλαντ.

«Ο Χάαλαντ είναι πολύ καλός και δυνατός παίκτης, έκανε φανταστική σεζόν με την Ντόρτμουντ, αλλά εμείς κάνουμε άμυνα κι επίθεση όλοι μαζί. Δεν έχουμε ατομικά μαρκαρίσματα, όπως έγινε και με τον Λουκάκου. Δείξαμε ότι μπορούμε να αμυνθούμε καλά συνολικά», υπογράμμισε ο Φαν Σιπ.

Αναφορικά με την προσέγγιση του αγώνα δεν έδωσε κάποιο στοιχείο, αλλά όπως τόνισε «θέλω να παρατάξω την καλύτερη δυνατή ομάδα και όλοι να είναι 100% έτοιμοι. Η Νορβηγία είναι δυνατός αντίπαλος, είναι σημαντικό φιλικό και θέλουμε να προετοιμαστούμε για τα επίσημα ματς του Σεπτεμβρίου».

Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας μετέχουν οι:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Μιχάλης Μπακάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Δημήτρης Γιαννούλης, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Γαλανόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Πέλκας, Τάσος Μπακασέτας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Δουβίκας, Βαγγέλης Παυλίδης.