Αθλητικά
Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 12:37

Υδατοσφαίριση: Ξεκινά την Τρίτη (1/06) η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών για το World League

Η «αυλαία» της Α΄ Εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών έπεσε χθες (30/05) με τον Ολυμπιακό να κατακτά τον 8ο σερί τίτλο.

Η «αυλαία» της Α΄ Εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών έπεσε χθες (30/05) με τον Ολυμπιακό να κατακτά τον 8ο σερί τίτλο.

Οι «ανάσες» που θα πάρουν οι διεθνείς πολίστριες θα είναι ελάχιστες, καθώς από αύριο Τρίτη (1/06) θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει της τελικής φάσης του World League, που θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα από τις 14 έως τις 19 Ιουνίου.

Η πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα πραγματοποιηθεί το πρωί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, παρουσία 16 αθλητριών που κλήθηκαν από τον Τεό Λοράντο.

Εκτός έμεινε και πάλι η Χρυσή Διαμαντοπούλου (δεν είχε κληθεί ούτε για τα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης τον Μάρτιο), ενώ σε σχέση με το προ-ολυμπιακό τουρνουά του Φεβρουαρίου δεν κλήθηκε ούτε η Χριστίνα Κώτσια.

Οι 16 πολίστριες που κλήθηκαν για την προετοιμασία είναι οι Χριστίνα Τσουκαλά, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Φωτεινή Τριχά, Σοφία Τορνάρου, Χριστίνα Σιούτη, Ελένη Κανετίδου (Ολυμπιακός), Έλενα Ξενάκη, Μαρία Πάτρα, Ειρήνη Νίνου, Μαρίνα Κοτσιώνη (Βουλιαγμένη), Ελένη Σωτηρέλη (Εθνικός).