Πολιτική
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2007 17:42

Αντιπαράθεσης συνέχεια για το ποιος κάλεσε τον Πρινιωτάκη σε εκδήλωση της ΠΑΣΠ

«Μας είπαν από το ΠΑΣΟΚ ότι ήταν «γαλάζια» δήθεν τα στελέχη της Χρηματιστηριακής "Ακρόπολις". Και αποδεικνύεται τώρα ότι τον περασμένο Δεκέμβρη, το κατ' εξοχήν σημαίνον στέλεχος της Χρηματιστηριακής το κάλεσε η ΠΑΣΠ, η φοιτητική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, σε μια εκδήλωση στην ΑΣΟΕΕ. Λέτε οι φοιτητές να ήξεραν μόνοι τους ποιοι είναι οι σημαίνοντες χρηματιστές; Το ψέμα, ξέρετε, έχει κοντά ποδάρια. Κάθε ψεύτικος ισχυρισμός δεν μπορεί να σταθεί. Ολα ξεσκεπάζονται», σχολίασε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο κ. Ευθυμίου μιλώντας χθες για την εκδήλωση στην οποία συμμετείχε ο κ. Πρινιωτάκης είπε ότι αυτή δεν διοργανώθηκε από την ΠΑΣΠ http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/05/16/1334209.htm .

«Είναι πέρα από οποιαδήποτε αμφισβήτηση ότι τη συγκεκριμένη εκδήλωση, βεβαίως, την οργάνωσε η ΠΑΣΠ. Φτάνει κανείς να δει το φυλλάδιο το οποίο διανεμόταν τότε και να διαβάσει πού γίνονταν οι δηλώσεις συμμετοχής. Εάν δεν κάνω λάθος λέει ότι γίνονταν στο "γραφειάκι της ΠΑΣΠ", στην ΑΣΟΕΕ. Αυτοί, λοιπόν, ήταν οι οργανωτές και είναι σαφές ποιος κάλεσε ποιον».

Στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένοι και μίλησαν ο υιός του διευθυντή του γραφείου του προέδρου της ΝΔ, Χρ. Σταϊκούρας, ο οποίος είναι καθηγητής στην ΑΣΟΕΕ, και ο κ. Πρινιωτάκης.

«Τον Δεκέμβριο οργανώνεται μια ημερίδα της ΠΑΣΠ που ανατίθεται σε δύο τμήματα, στους καθηγητές, το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής. Οι καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου καλούν χρηματιστές για να μιλήσουν στους φοιτητές της ΠΑΣΠ. Μεταξύ των καθηγητών που καλούν είναι και ο κ. Σταϊκούρας. Διαλέξτε εσείς και πάρτε, ποιος καλεί ποιους», είπε χθες στο δελτίο ειδήσεων του Mega o κ. Ευθυμίου και διερωτήθη «Η ΠΑΣΠ φταίει; Ποιοι γνώριζαν τον κ. Πρινιωτάκη; Οι φοιτητές της ΠΑΣΠ ή οι καθηγητές και ο κ. Σταϊκούρας;»