Αθλητικά
Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 14:02

Βαρύ πλήγμα για τον ΠΑΟΚ, χάνει τον τελικό Κυπέλλου ο Ίνγκασον

Σημαντικότατο πλήγμα για τον ΠΑΕΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο (22/05) στο ΟΑΚΑ.

Σημαντικότατο πλήγμα για τον ΠΑΕΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο (22/05) στο ΟΑΚΑ.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατό του, με αποτέλεσμα να μπει άμεσα στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Ως εκ τούτου είναι αδύνατο να ενισχύσει την ομάδα του στον αγώνα με τους Πειραιώτες.

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε το ιατρικό τιμ του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά και ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός, στάθηκε αδύνατο να προλάβει το μεγάλο ματς του Σαββάτου, κάτι που σημαίνει ότι τελείωσε η σεζόν για εκείνον.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ασπρόμαυροι» αναφέρει: «Ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο κι έπειτα από κοινή απόφαση ιατρικού και τεχνικού επιτελείου ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης προκειμένου να εξαντλήσει – όπως ήταν κι η επιθυμία του – τις πιθανότητες να βοηθήσει την ομάδα στο τελευταίο κομμάτι τη σεζόν.

Ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε στην αγωγή κι από τη στιγμή που οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν, αποφασίστηκε ότι ο Ίνγκασον θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Οι λεπτομέρειες και η ημερομηνία της επέμβασης πρόκειται να οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες.»