Πολιτική
Πέμπτη, 24 Μαΐου 2007 07:00

Πρόγνωση καιρού

ΒΡΟΧΕΣ και τοπικές καταιγίδες, οι οποίες στα βόρεια και πιθανώς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά να είναι τοπικά ισχυρές, προβλέπει για σήμερα, Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

*Δυτική Ελλάδα: Αστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους να είναι έντονα. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους να είναι έντονα. Σχετική βελτίωση του καιρού το βράδυ. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές, κυρίως στην Κρήτη. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και στις βορειότερες περιοχές πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κατά περιόδους. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις σε όλη τη χώρα προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ, κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στην Πελοπόννησο, την Κρήτη, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)