Πολιτική
Πέμπτη, 24 Μαΐου 2007 13:27

Βροχερός ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Βροχερός θα είναι ο καιρός ολόκληρο το τριήμερο της αργίας του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Αύριο Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην Πελοπόννησο, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο, προβλέπεται σχετική βελτίωση του καιρού, με λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς και στα πελάγη μέτριοι, ενώ μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Την Κυριακή προβλέπονται αραιές νεφώσεις που στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι και στο Ιόνιο τοπικά ισχυροί. Περαιτέρω άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν παροδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί μέτριοι, στα ανατολικά νοτιοανατολικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Μικρή πτώση, θα σημειώσει η θερμοκρασία.