Αθλητικά
Τετάρτη, 05 Μαΐου 2021 10:30

Η ευκαιρία του Παναθηναϊκού

Τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος συνεχίζονται σήμερα με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής, στο πρόγραμμα της οποίας ξεχωρίζει το ντέρμπι των «Δικέφαλων» στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος συνεχίζονται σήμερα με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής, στο πρόγραμμα της οποίας ξεχωρίζει το ντέρμπι των «Δικέφαλων» στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αυτό το παιχνίδι, αλλά και η αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης», δίνουν την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να πλησιάσει στο ευρωπαϊκό εισιτήριο, φυσικά εφόσον επικρατήσει του Αστέρα Τρίπολης στο «Απ. Νικολαΐδης» και ταυτόχρονα οι ομάδες που βρίσκονται από πάνω του χάσουν βαθμούς.

Λιγότερο από μία εβδομάδα μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τίθενται εκ νέου αντιμέτωποι.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που πανηγύρισαν τη Μεγάλη Πέμπτη, παίρνοντας νίκη με ανατροπή (2-1) και ταυτόχρονα την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ αναζητά τη νίκη, όχι μόνο για λόγους πρεστίζ και γοήτρου, αλλά κυρίως για να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την ευρωπαϊκή έξοδο.

Τη νίκη θα διεκδικήσει και ο Άρης απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Ο Άκης Μάντζιος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, τη στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει το ροτέισον και ξεκουράζει παίκτες ενόψει του τελικού του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ευελπιστεί σε συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μειώσει τη διαφορά από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Προς τούτο, όμως, οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι θα πρέπει να νικήσουν τους αξιόμαχους Αρκάδες, που έχουν αποδείξει ότι δν υπάρχει παιχνίδι που να αδιαφορούν.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ:  

  • 17:15 Άρης - Ολυμπιακός
  • 19:30 Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης
  • 21:30 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ