Πολιτική
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2007 16:09

«Ο κ.Παπανδρέου πήγε να κατεδαφίσει τα κιγκλιδώματα που μπήκαν επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ»

Τη κίνηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχει μαζί με εκπροσώπους από όλη την αντιπολίτευση, στις εκδηλώσεις συμπαράστασης προς το δήμαρχο Ελληνικού, Χρήστο Κορτζίδη, ο οποίος κάνει απεργία πείνας με αίτημα την ελεύθερη πρόσβαση στις ακτές της νότιας Αττικής, κλήθηκε να σχολιάσει ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Προφανώς ο κ. Παπανδρέου πήγε εκεί για να πρωτοστατήσει στην κατεδάφιση των κιγκλιδωμάτων που είχαν τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια των κυβερνήσεων των οποίων ο ίδιος -και φαντάζομαι ότι δεν θα το ξεχνά- ήταν μέλος», παρατήρησε ο κ.Αντώναρος και πρόσθεσε:

«Διευκρινιστικά να σας πώ ότι εξ όσων γνωρίζω, πολύ σύντομα το ΥΠΕΧΩΔΕ θα ανακοινώσει την ενοποίηση όλου αυτού του χώρου, συμπεριλαμβανομένου του αθλητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά. Και επίσης να αναφέρω προς όσους επιμένουν περνάνε μέσα από κιγκλιδώματα, πως υπάρχουν ανοιχτές δίοδοι προς τη θάλασσα, όπως, άλλωστε, παραδέχτηκαν και οι τοπικές δημοτικές αρχές».

Σε άλλες συναφείς ερωτήσεις,ο Ευ.Αντώναρος επανέλαβε ότι «με προσπάθειες εντυπωσιασμού δεν λύνονται τα προβλήματα» και τόνισε πως «σχέδια που θα έπρεπε να έχουν παραχθεί προ δεκαετίας, τώρα ετοιμάζονται, παρουσιάζονται και υλοποιούνται».

Χθες υπενθυμίζεται ο υπουργός Περιβάλλοντος χαρακτήρισε υπερβολικές τις αντιδράσεις του δημάρχου Ελληνικού http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/05/30/1340134.htm .