Πολιτική
Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2007 19:48

ΠΑΣΟΚ: «Ο πρόεδρος του Τ.Τ. έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί»

«Ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου θα έπρεπε ήδη να είχε παραιτηθεί μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις στη Βουλή. Αντί γι’ αυτό, συνεχίζει να ψεύδεται και καταφεύγει στο φθηνό και άθλιο επιχείρημα ότι, οι αποκαλύψεις υποκινούνται από ανταγωνιστές του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου».

Τα παραπάνω αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ο Τομέας Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ. «Αποκαλύφθηκε στη Βουλή ότι ο κ. Τσουπίδης, όχι μόνον συμμετέχει στον όμιλο του γνωστού πλέον κ. Παπαμαρκάκη, αλλά και κάνει και δουλειές μαζί του, “επενδύοντας” τα χρήματα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε ομόλογα υψηλού ρίσκου και μεγάλων προμηθειών που η εταιρεία του εκδίδει, παρά τις περί του αντιθέτου δημόσιες δηλώσεις του πριν από λίγες μέρες.

»Ο κ. Τσουπίδης, επαναλαμβάνει το ίδιο επιχείρημα με τους προϊσταμένους του υπουργούς, ότι δηλαδή, αγόρασε από την επίσης γνωστή J.P. Morgan και δεν γνώριζε ποιος είναι ο εκδότης. Τον προδίδει όμως, ο τίτλος του ομολόγου, που είναι ακριβώς ο τίτλος εταιρείας του κ. Παπαμαρκάκη, που βεβαίως γνώριζε ο κ. Τσουπίδης, ως μέλος του ίδιου ομίλου», προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Όσο για τον κ. Μηλιάκο, μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις στη Βουλή για τις προμήθειες, θα έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει ο κ. Ζορμπάς και η Δικαιοσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση.