Αθλητικά
Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 08:59

Monte Carlo Masters: Με Γκαρίν για την πρόκριση στους «8» ο Τσιτσιπάς

Την πρόκρισή του στους προημιτελικούς του του Monte Carlo Masters είναι έτοιμος να διεκδικήσει το μεσημέρι της Πέμπτης (15/04, 12:00) ο Τσιτσιπάς απέναντι στον Κρίστιαν Γκαρίν.

Την πρόκρισή του στους προημιτελικούς του του Monte Carlo Masters είναι έτοιμος να διεκδικήσει το μεσημέρι της Πέμπτης (15/04, 12:00) ο Τσιτσιπάς απέναντι στον Κρίστιαν Γκαρίν.

Μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στον Ασλάν Καράτσεφ, ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής είναι πανέτοιμος για να πάρει το «εισιτήριο» για τους «8» του τουρνουά, αρκεί να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του απέναντι στον πάντα επικίνδυνο στο χώμα Χιλιανό αντίπαλό του. 

Οι δυο τους συναντήθηκαν και χθες στο διπλό, στον 2ο γύρο του τουρνουά, με τον Γκαρίν (με συμπαίκτη τον Πέγια) να πανηγυρίζει απέναντι στο δίδυμο των αδελφών Τσιτσιπά, Στέφανου και Πέτρου.

Στο παρελθόν έχουν συνσντηθεί μόνο μία φορά σε επίπεδο μονού ανδρών, με τον Έλληνα τενίστα να παίρνει δύσκολη νίκη με 2-1 στους ημιτελικούς του Αμβούργου το 2020.

Σε περίπτωση πρόκρισης στους προημιτελικούς ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στην Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και στον Λούκας Πούιγ που αγωνίζονται την ίδια ώρα.

Ο 11 φορές κάτοχος του Monte Carlo Masters, Ράφα Ναδάλ, θα παίξει με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στις 15:00, ενώ λίγο νωρίτερα (13:30) είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει ο αγώνας του Νόβακ Τζόκοβιτς απέναντι στον Νταν Έβανς. με τον Βρετανό να έχει «κλέψει την παράσταση» μετά τις δύο σπουδαίες νίκες επί των Λάγιοβιτς και Χουρκάτς!

Σε άλλα ματς του 3ου γύρου ξεχωρίζουν τα ντέρμπι του Αλεξάντερ Ζβέρεφ κόντρα στον Νταβίντ Γκοφάν (13:30), αλλά και αυτό του Αντρέι Ρούμπλεφ απέναντι στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ (16:30).