Mag
Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 10:53

Άνοιξαν για το κοινό τα πολύχρωμα λιβάδια στην Καλιφόρνια

Οι άνθρωποι τραβούν φωτογραφίες ανάμεσα σε πολύχρωμα λιβάδια με άνθη σε κάθε απόχρωση του πορτοκαλί, ροζ, κίτρινου και μοβ στα περίφημα Flower Fields της Καλιφόρνια στο Carlsbad.

Οι άνθρωποι τραβούν φωτογραφίες ανάμεσα σε πολύχρωμα λιβάδια με άνθη σε κάθε απόχρωση του πορτοκαλί, ροζ, κίτρινου και μοβ στα περίφημα Flower Fields της Καλιφόρνια στο Carlsbad.

Το εν λόγω αξιοθέατο άνοιξε για το κοινό αφού έκλεισε για το μεγαλύτερο μέρος του 2020, λόγω περιορισμών που σχετίζονται με την πανδημία, αλλά η μείωση των κρουσμάτων κορωνοϊού «μετακίνησε» την Καλιφόρνια στο πορτοκαλί επίπεδο περιορισμών.

Έτσι τα Flower Fields μπορούν να λειτουγήσουν με περιορισμένο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι σπεύδουν να προηπαντήσουν την άνοιξη.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που είμαστε ξανά ανοιχτοί», δήλωσε ο γενικός διευθυντής, Φρεντ Κλαρκ. «Πέρυσι ήμασταν εννέα μήνες κλειστά και έπρεπε να κόψουμε τη σοδειά».

Τα χωράφια, που βρίσκονται 55 χλμ. βόρεια του Σαν Ντιέγκο, παρουσιάζουν περισσότερα από 70 εκατομμύρια λουλούδια, δημιουργώντας ένα ετήσιο φανταστικό θέαμα όταν ανθίζουν.

«Υπάρχει η αίσθηση ότι τα πράγματα χαλαρώνουν λίγο. Είναι υπέροχο να βλέπεις την ομορφιά και να μπορείς να βγεις με τον/την σύντροφό σου», δήλωσε ο 53χρονος Άρτι Κράιτον, από την Καλιφόρνια, συμπληρώνοντας ότι: «Αυτή είναι μια από τις πρώτες φορές που βγήκαμε εδώ και πολύ καιρό».

Τα Flower Fields, τα οποία θα είναι ανοιχτά για το κοινό έως τις 9 Μαΐου, είναι ταυτόχρονα και αγρόκτημα που πωλεί λουλούδια, τα οποία καταλήγουν σε ανθοπωλεία και σούπερ μάρκετ, είπε ο Κλαρκ, εξηγώντας πώς αναπαράγουν τη δική τους ποικιλία βατράχιου.

«Υβριδοποιούμε το βατράχιο και κάθε χρόνο προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα, το μέγεθος του λουλουδιού, τη φωτεινότητα του χρώματος, την ομοιομορφία της καλλιέργειας», πρόσθεσε.

«Έτσι, κάθε χρόνο πιστεύουμε ότι γίνεται όλο και καλύτερο», κατέληξε.

naftemporikigr με πληροφορίες Reuters